Naam: Trudy Kalisvaart
Bekend van:
rebalancing-hara.nl


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Dat mijn boekje met gedichten “Binnenste Buiten” door de lezers goed is ontvangen. Het boekje is eind december 2010 uitgekomen en heeft in 2011 hartverwarmende reacties opgeleverd.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Het behalen van de derde prijs bij wedstrijd om Evenementenstad. Verdiend hoor met de vele activiteiten als Fotografica, motorrun, braderie, hanzefeesten en ga zo maar door.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Rapportcijfer: 8.  Ik woon in de binnenstad van Doesburg en heb het hier erg naar mijn zin. De sfeer is er aangenaam en er is genoeg te doen in Doesburg.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Ik wens dat meer mensen de weg gaan vinden naar mijn praktijk voor Rebalancing. Omdat ik het iedereen gun om bewuster en liefdevoller te leven, en ook met meer ontspanning en plezier.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
In 2012 ga ik samen met een collega workshops organiseren op het gebied van massage, lichaamswerk en bewustwording. En wij hopen natuurlijk dat daar veel mensen naartoe zullen komen.Verder hoop ik dat de binnenstad zich zal blijven ontwikkelen en leegstand van winkels af zal nemen. Doesburg is gemoedelijk en gezellig en dat moet zo blijven. Doesburg verdient een mooie variatie aan winkels