Goed nieuws voor ijsliefhebbers! De Doesburgse ijssalon Hendrick krijgt een nieuw jasje en nieuwe eigenaren. In maart gaat de lekkere winkel waarschijnlijk al open.
Momenteel wordt Hendrick in een nieuw, fris jasje gestoken, zo staat te lezen op de gevel. Naar verwachting gaat de ijssalon in maart weer open.
Na 8 jaar heeft Henk Drost de zaak overgedaan aan Lars en Soraya, een jonge, enthousiast en gedreven ondernemersstel met roots in het ijsmaffe Italië en passie voor het heerlijke product ijs. Ze gaan ijs zelf maken en kiezen voor zoveel mogelijk verse, pure en echte grondstoffen.
IJssalon Hendrick heeft zich in 8 jaar tijd ontwikkeld tot een vaste waarde in het Doesburgse horeca-aanbod en behoort op basis van het aanbod tot een van de betere kwaliteitszaken. Het assortiment wisselt maandelijks en er is veel interactie met gasten en volgers.
Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: Xycleservice, PlusFitDoesburg, Rootz, Delikasa, Restaurant De Liefde, Hillenaar Optiek, Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg.
Good News!
Ondergetekende en echtgenote schepten altijd op
(om in de sfeer van IJS te blijven)
over de kwaliteit van het Hendricks – IJS in Doesburg en
dan bedoelden wij uiteraard de zaak van de heer Henk Drost
welke thans in andere handen is overgegaan.
Ons advies aan Lars en Soraya => Gebruik het Hendricks – Recept!
Immers: ….. “Niet elke verandering is een verbetering”.
Eens Robert. Het is een ijssalon met prachtige, diepe smaken. Neem je kokos, dan krijg je kokos. Gezouten karamel = gezouten karamel. Dat maakt een ijssalon een goede ijssalon!