MS Fonds zoekt vrijwilligers in Doesburg

Het Nationaal MS Fonds zoekt 38 nieuwe vrijwilligers in Doesburg voor de MS Collecte. Tot nu toe zijn er 10 collectanten, maar dat is niet genoeg om bij iedere voordeur aan te bellen. ‘Om bij alle inwoners aan te bellen, moeten er eigenlijk ruim 48 collectanten zijn’, zegt zegt John de Rooij, coördinator van de collecte in Doesburg.


Multiple Sclerose (MS) is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel en geen spierziekte zoals veel mensen denken. Men weet nog niet hoe Multiple Sclerose ontstaat, er is nog geen genezing mogelijk.Er is nog heel veel onderzoek en dus geld nodig.


Het Nationaal MS Fonds is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen.


De MS collecteweek is van 21 t/m 26 november. Doesburgers die willen collecteren, kunnen zich melden bij John de Rooij via 0313-479021 of www.mscollecte.nl. Ook kan er worden gedoneerd op giro 5057.

1 reactie

  1. Richard Kok

    Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is in Doesburg een bedrag van 538 euro opgehaald, meldt het Nationaal MS Fonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑