Elvis Memorial Day bij 5-jarig Kings Place in Doesburg

Kings Place annex het Elvis Cafe in Doesburg bestaat vijf jaar. Het horecabedrijf bij de kerk in het centrum viert zondag 21 augustus de Elvis Memorial Day. Dit gebeurt met een optreden van Maarten & the Memphis Experience. Het zou wel eens erg druk kunnen worden bij het jubileumconcert omdat de stad flink gevuld is vanwege de openluchtfotografiemart en het voorspelde fraaie weer.


Afgelopen dinsdag 16 augustus was er al een speciaal optreden van Maarten & His Mirhty Mess vanwege het vijfjarig bestaan het horecabedrijf annex museum. Vijf dagen later pakt Kings Place nog een keer groot uit tijdens de Elvis Memorial Day.


Het optreden van Maarten & The Memphis Experience op zondag 21 augustus begint om 14.00 uur. De band wordt aangevoerd door de Doesburgse zanger Maarten Jansen. Jansen staat bekend om zijn nagenoeg gelijke stemgeluid als zijn grote voorbeeld Elvis. Als Elvis vertolker vliegt Jansen tegenwoordig de wereld over voor optredens.

1 reactie

  1. piet polly

    het was aardig maar zie en hoor liever THE JIBS Zij trekken de markt wel vol ik hoop op een snel optreden van the JIBS in DOESBURG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑