Het orkest van MDVS houdt op zondag 24 november een Musical Sing Along concert in het Martinus Atrium in Doesburg. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Het orkest heeft de samenwerking gezocht met Peter van den Broeke en Sander Spaan, beiden al bekend met zeer gezellige Sing Along avonden in Doesburg.

Er worden bekende medleys gespeeld van musicals, welke meegezongen mogen worden door het publiek. Peter en Sander zullen het publiek ondersteunen en opwarmen. The Lion King, Mary Poppins en Ja zuster, nee zuster zullen onder andere voorbij komen in het programma.

De gehele avond staat weer onder muzikale leiding van dirigent Hans Hilferink. De entree is zondagavond 24 november gratis en iedereen is welkom vanaf 19.15 uur, dan gaat de zaal open.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.