Breedtesport Doesburg gaat door met het organiseren van naschoolse sportactiviteiten. Na het succes bij Horizon Stad, kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 op donderdagen ook meedoen met naschoolse sportactiviteiten op het sportplein bij de scholen in Beinum.

 

De activiteiten zijn 14.00 uur tot 15.00 uur op het schoolplein van de Horizon Stad en van 15.00 uur tot 16.00 uur op het sportplein Beinum bij de Ark Beinum en de Wetelaar. Het beweegteam van Breedtesport Doesburg staat elke donderdag, behalve tijdens schoolvakanties, klaar voor de activiteiten.

 

Bewegen en plezier staan voorop en iedereen uit groep 3 tot en met 8 kan gratis meedoen. De beweegactiviteiten bij Horizon Stad zijn drukbezocht. Breedtesport Doesburg verwacht daarom ook veel van de nieuwe activiteiten bij sportplein Beinum.

 

Meer informatie over sportieve activiteiten is te vinden op www.sportenindoesburg.nl. Voor vragen of ideeën kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra via telefoonnummer 06 512 00 695 of per e-mail: info@sportenindoesburg.nl.