Op Facebook is een ruilhoek gestart om voetbalplaatsjes van Sportclub Doesburg te ruilen. In korte tijd is het aantal leden van deze ruilhoek opgelopen tot bijna 150.

 

‘Heeft er al iemand Sem Verhoef dubbel van de F1. Ik heb dubbel E3 groepsfoto rechts boven in. En 35+nr 235 Appie van der Beek’, schrijf Diana Reinders. Het is een van de vele voorbeelden waarbij verzoeken tot ruilen van voetbalplaatjes wordt gedaan.

 

Sportclub Doesburg presenteerde vorig weekend het plaatjesboek als aftrap van het jubileumjaar. In samenwerking met supermarkt Coop krijgen klanten van de winkel bij hun aankopen voetbalplaatjes van Sportclub Doesburg. Om dubbele plaatjes te voorkomen of om nog een ontbrekende foto te verzamelen totdat een team compleet is, kunnen plaatjesbezitters nu ruilen op Facebook.

 

Via de groep ‘ruilhoek voetbalplaatjes coop doesburg’ kunnen verzoeken tot ruilen worden geplaatst. Sinds de start van deze groep enkele dagen geleden hebben zich op dit moment 144 mensen aangemeld als groepslid. De groep is openbaar en lid worden kost niets.

 

Ga hier rechtstreeks naar de ruilhoek op Faceboek.