Wie mee wil helpen met de DoesburgseKadedagen op 21 en 22 september en ook nog een zakcentje wil verdienen, kan zich aanmelden als standbeeld voor de Kids Living Statues. Kinderen tot en met 18 jaar kunnen meedoen.

De Kids Livings Statues staat ook dit jaar weer op het programma van de DoesburgseKadedagen. Tijdens de pauzes tussen de modeshows door een daarna zullen er weer kinderen deelnemen aan deze wedstrijd.

Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen meedoen. Deelname is gratis en als je een bakje meeneemt waar mensen geld in kunnen gooien, kun je nog een zakcentje verdienen.

Belangstellenden kunnen een deelnameformulier downloaden op www.doesburgsekadedagen.nl en deze ingevuld mailen naar info@doesburgsekadedagen.nl.

Om een steengoed beeld te worden, krijgen alle deelnemers voorafgaand aan het Kids Statues Festival nuttige tips waarin zij de fijne kneepjes van het stilstaan leren. Meedoen is helemaal gratis en je hoeft geen enkele ervaring te hebben.

Tijdens de DoesburgseKadedagen op zaterdag 21 en zondag 22 september zijn er onder andere historische schepen te zien, is er muziek en dans, vinden er modeshows plaats en zijn en tal val kramen met streekproducten en creatieve en kunstzinnige koopwaren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.