Chocolaterie Alberdeco in andere handen

Roy Kappert, eigenaar van Stadsbierhuys De Waag, verkoopt zijn chocoladewinkel Alberdeco. Nicole van Voorst neemt de speciaalzaak in de Kerkstraat over.

Kappert kan zijn drukke werkzaamheden in het allround-horecabedrijf niet langer combineren met Alberdeco. Zeven jaar na het opstarten van Alberdeco doet hij de chocolaterie per 1 oktober van de hand.

De nieuwe eigenaar Nicole van Voorst werk al enige tijd bij Alberdeco. Ze het concept in de huidige vorm voortzetten.

Bevlogenheid
‘Met toch wel een dubbel gevoel wil ik jullie mededelen dat ik het lastig heb gevonden mij op te splitsen. Daarom heb ik besloten een goede opvolger te zoeken die vol bevlogenheid en energie de winkel in het zelfde concept gaat doorzetten’, laat Kappert weten op Facebook.

Van Voorst krijgt hulp van Anita Duits, die op bepaalde tijden meehelpt in de chocoladezaak. Voordat Kappert zeven jaar geleden met Alberdeco begon, werkte hij bij De Waag. Hier keerde hij vorig jaar terug als eigenaar van het bekende Doesburgse horecabedrijf.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Heel veel succes met je nieuw bedrijf Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑