Nieuwe rubriek: mosterdvlog met Doesburgse mosterd

Doesburgse mosterd is populair tot ver buiten Doesburg. Daarom is DoesburgDirect.nl een rubriek gestart waarin Nederlandse topkoks onze mosterd proeven. Regelmatig verschijnt een zogeheten mosterdvlog op onze site.

Topkoks uit Nederland worden de komende tijd vereerd met een bezoek van de hoofdredacteur van DoesburgDirect.nl. Die laat de chefs de Doesburgse mosterd proeven en vraagt ze naar hun mening over onze lokale lekkernij.

De afgelopen weken verschenen al enkele afleveringen van de mosterdvlog op Facebook. Deze werden goed bekeken en flink gedeeld waardoor het virale effect van de video’s groot is. De DoesburgDirect.nl-volgers die niet op sociale media actief zijn, kunnen de video’s nu ook hier zien.

De mosterdvlog vormt een van de onderdelen van de veranderingen die doorgevoerd worden op onze site. DoesburgDirect.nl kiest vaker voor zakelijk en toeristisch nieuws om zo een stimulerende werking te hebben op de lokale economie. Naast deze mosterdvlog zullen er meer nieuwe rubrieken komen de komende tijd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Goed bezig!
  Hoe zijn de mosterdvlogs te volgen? Ergens aanmelden?

 2. Richard Kok

  De mosterdvlogs zijn te volgen door je te abonneren op het YouTube-kanaal van DoesburgDirect.nl -> https://www.youtube.com/user/DoesburgDirect.
  Dan krijg je automatisch een melding in je mailbox als er weer een nieuwe is geupload.

 3. Frans van der Krul

  Richard,
  Heb me aangemeld, dank.

 4. Richard Kok

  Goede keuze Frans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑