Het eigentijdse Italiaanse restaurant Vallermosa in Doesburg heeft een speciale pizza bedacht die in het teken staat van de Giro d’Italia, de internationale wielerronde die dit jaar drie dagen in Gelderland is en langs Doesburg raast.

De Pizza del Giro is volgens Vallermosa een pizza boordevol proteïnerijke ingrediënten voor een onoverwinnelijke koers.

De dunne en krokante pizza is belegd met bresaola, geitenkaas, gepofte honingtomaatjes, rucola en met pruimen ingekookte balsamico.

De speciale pizza is te verkrijgen bij Vallermosa in de Koepoortstraat 12 in Doesburg. Naast de Pizza del Giro heeft Vallermosa nog ruim twintig pizza’s op het menu staan.

De wielrenners van de Giro d’Italia komen op zondag 8 mei langs Doesburg wanneer ze via Giesbeek richting Hoog-Keppel en Hummelo gaan. Deze etappe is de derde en laatste etappe in Gelderland alvorens de hele karavaan vertrekt naar Italië.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.