Taartenwinkel HANS Ouderwets lekker van start in Doesburg

De taartwinkel van Kitty de Wolf, genaamd HANS Ouderwets lekker, is open. De winkel is gevestigd in de Kerkstraat 38 op de driesprong in het centrum van Doesburg.

Sinds vrijdagochtend 10.00 uur is de winkel open voor publiek. Donderdagavond was er een openingsfeest voor genodigden.

HANS Ouderwets lekker wordt gerund door Kitty de Wolf, dochter van de bekende Doesburgse banketbakker Hans de Wolf, die jarenlang een bakkerszaak in Doesburg runde.

‘Klanten kunnen in de winkel gebak, taart, koekjes, chocolade, thee en nog veel meer kopen. Het wordt een banketbakkerij in een modern jasje’, liet Kitty de Wolf eerder weten tegenover DoesburgDirect.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

2 reacties

 1. henk beijen

  Kitty succes, wat heb je het mooi gemaakt. Het Hansje smaakte heerlijk.

 2. Will van Bemmel

  Met vrienden kom ik naar doesburg. Ik ben opgegroeid daar in de Herenstraat 2 . Mijn vader was directeur van het postkantoor aldaar. Tot 1959.
  Nu zoek ik een gids om iets te vertellen over Doesburg. Wanneer wij een dagje doesburg doen! En wil eigenlijk de vader van Kitty de Wolf vragen.
  Ik zoek daarom de vader van Kitty de Wolf ( van de taartenwinkel) zijn vrouw was een jeugdvriendin van mijn zus Christine. Hij kent mij/ ons.

  Hebben jullie zijn telefoonnummer dan kan ik hem benaderen welke mogelijkheden er zijn.

  Will van Bemmel
  Huissteden 1209
  6605HE Wijchen
  Mailadres
  willvanbemmel@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑