Nieuwe single voor Doesburgse dj Jurgen Ankersmit

De Doesburger Jurgen Ankersmit (22), ook wel bekend als (deep-)house DJ/Producer Jay Tastic, herpakt DJ-carrière in 2020 met nieuwe single ‘Call My Number’.

De beginnende deejay heeft al vanaf jongs af aan een passie voor muziek en muziek maken. Nadat hij in 2016 voor het eerst de studio indook, bracht hij in 2019 zijn eerste twee singles uit, ‘In The Night’ en ‘Take You’, waarbij de laatste ook gedraaid is door de Nederlandse topartiest Don Diablo in zijn radioshow HEXAGON Radio.

Na een periode van een half jaar waarin Jurgen zich heeft gefocust op zijn nieuwe studie, Communicatie op de HAN, is hij van plan om zijn DJ-carrière weer te herpakken. Zo start hij het nieuwe decennium met zijn derde officiële release ‘Call My Number’ in samenwerking met het Spaanse duo Impalah.

De single is volgens Jurgen het best te omschrijven als ‘een positieve track waarbij de luisteraar meegenomen wordt naar een zomers strand’. Zijn nieuwe single is sinds 14 januari te kopen en te beluisteren via Spotify, Apple Music, Deezer en andere streamingplatfora.

Voor de toekomst heeft Jurgen een duidelijk beeld. Met zijn deejay-act Jay Tastic wil hij zich het komende jaar een weg omhoog timmeren in de (deep-)housescene. Hij is druk bezig in de studio om nieuwe muziek te maken en een heel eigen sound te ontwikkelen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

6 reacties

 1. Henk Ankersmit

  Topper!!

 2. Anton Huiskamp

  Super

 3. Karin Hoencamp

  Kanjer!!!

 4. Marco

  Topper , klinkt goed zelfs helemaal in Heteren

 5. Rob Vissers

  Mooi geweldig

 6. Marinda Jacobs

  Held!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑