Nieuwe winkel Kleding Herstel Doesburg van start

Doesburg heeft een kledingherstelbedrijf. Op maandag 19 september wordt officieel Kleding Herstel Doesburg in de Ooipoortstraat 23 tegenover supermarkt Coop geopend.

Eigenaar van Kleding Herstel Doesburg is de Turkse ondernemer Karedemir. Het wordt zijn derde vestiging na Zutphen en Dieren.

Zoals de naam aangeeft houdt Kleding Herstel Doesburg zich bezig met het herstellen van kleding. Maar ook verricht het bedrijf wasserij- en stomerijwerkzaamheden.

Karedemir begon in 2006 in Zutphen met zijn eerste bedrijf. Anderhalf jaar later volgde Dieren.

De winkel wordt maandag 19 september officieel geopend om 15.30 uur. De openingshandeling wordt verricht door wethouder Peter Bollen.

De openingstijden van Kleding Herstel Doesburg zijn van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Peter Verbeek

    Geachte heer Karedemir,

    Graag wil ik u bij dezen van harte feliciteren met de opening van uw onderneming in Doesburg.

    Met vriendelijke groet,
    Peter Verbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑