Er zijn nog vijf standhoudersplaatsen vrij voor zelfstandig professionals of kleine bedrijven om deel te nemen aan Doesburg Onderneemt, de ondernemersbeurs die op 12 mei wordt gehouden in Doesburg.


Dat laat de organisatie weten. In mei vindt Doesburg Onderneemt plaats in de Gasthuiskerk in de Gasthuisstraat in Doesburg. Het gaat om de tweede editie van de ondernemersbeurs. Vorig jaar werd het evenement voor het eerst gehouden, waarbij sprake was van een succesvol debuut.


Doesburg Onderneemt is in het leven geroepen om zelfstandig professionals en kleine bedrijven de kans te geven zich te presenteren aan het publiek. Deze groep in Doesburg bestaat uit zo’n 300 bedrijven, volgens informatie van de Kamer van Koophandel.


De organisatoren van de ondernemersbeurs, Jan Strating en Casper Bakker, zijn eveneens de personen achter Open Coffee Doesburg, de maandelijkse informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Gasthuis du Soleil. Vanuit Open Coffee Doesburg is het idee ontstaan om een maal per jaar een beurs te houden.


Zelfstandig professionals die willen inschrijven, kunnen zich aanmelden via de speciale website www.doesburgonderneemt.nl.


Tip
Bekijk hier het fotoverslag van vorig jaar