Nog geen nieuwe kantine-exploitant Beumerskamp in beeld


Er hebben zich tot op dit moment nog geen kandidaten gemeld om de exploitatie van de kantine van sporthal Beumerskamp in Doesburg over te nemen. De gemeente Doesburg, eigenaar van de hal en kantine, zegt dat het zoeken naar een opvolger van Ada Weijers de aandacht heeft. Weijers heeft kenbaar gemaakt komende zomer te stoppen met de exploitatie.


Gemeentewoordvoerder Rob Groen laat weten dat de zoektocht naar een nieuwe exploitant de aandacht heeft. ‘Wij zien het belang van een goede kantine in de sporthal. Op dit moment is er nog geen nieuwe kandidaatexploitant in beeld’, aldus Groen.


Groen vervolgt: ‘Wij hopen dat er iemand komt die het direct na de zomer van mevrouw Weijers kan overnemen, maar hoe groot de kans is dat dit lukt is nu niet goed in te schatten’.


Wanneer Ada Weijers komende zomer stopt heeft ze bijna dertig jaar kantine-exploitatie op de teller staan. Sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal zijn bang dat ze na de zomervakantie geen gebruik meer kunnen maken van de horecagelegenheid.


Zie ook:
Ada Weijers stopt met kantine sporthal Beumerskamp

4 reacties

 1. paul124

  Heb wel interesse voor een overname, maar welke eisen stelt de gemeente en de verantwoordelijke wethouder ( gemeente woordvoerder

 2. paul124

  Heb wel interesse voor een overname, maar welke eisen stelt de gemeente en de verantwoordelijke wethouder

 3. bart

  @ Paul: wat dacht je ervan om de gemeente te bellen en navraag te doen????

 4. Gert-Jan

  @Paul124
  Rob Groen wordt als gemeentewoordvoerder genoemd. Hoe moeilijk kan het zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑