Twee Doesburgse organisaties hebben zich ingeschreven voor de vijfde editie van de ondernemersbeurs B2B de Liemers die op 19 april wordt gehouden. Dat zijn Office Design en de Gemeente Doesburg.

De beurs voor en door ondernemers is volgeboekt. Ruim honderd deelnemers – bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen – zullen zich tijdens deze regionale beurs op 19 april presenteren in de Makro Kerstpakkettenhal in Duiven. Doel van de grootst opgezette ondernemersbeurs is elkaar te ontmoeten, te inspireren en te versterken.

‘Ik ben zo trots als pauw op onze mix van standhouders’, zegt B2B de Liemers secretaris Anouk de Valois. ‘Ons deelnemersveld is dit jaar superdivers. Van toerisme, automotive, retail, onderwijs, overheid en dienstverlening tot industrie; iedereen is vertegenwoordigd op onze beursvloer. Dat is echt uniek.’

Adjiedj Bakas
Niet alleen het deelnemersveld van beurs is divers, ook het beursprogramma biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen de hele middag en avond gratis workshops, presentaties en lezingen bijwonen, bijvoorbeeld van trendwatcher Adjiedj Bakas. Beurssponsor BKC, partner in groen en milieu regelde de komst van deze populaire gastspreker. De aanmeldingen voor diens lezing ‘Karmakapitalisme brengt duurzaamheid in de Liemers’ stromen binnen.

Andere opvallende programmaonderdelen zijn onder andere de workshop over aanbestedingen van de zes Liemerse gemeenten en het debat over Werk en Mantelzorg dat Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar tijdens de beurs voert met overheid, werkgevers, arbodienst en andere belanghebbenden. Het volledige programma en de plattegrond van de beursvloer zijn te vinden op de website van de beurs: www.b2bdeliemers.nl.

Gratis
B2B de Liemers is op 19 april van 12.00 – 22.00 uur vrij te bezoeken op Dijkgraaf 21 in Duiven. Koffie en thee zijn gedurende de hele dag gratis. Vanwege de verwachte hoge opkomst raadt de organisatie bezoekers, die een bepaalde workshop, lezing of ander programmaonderdeel willen bijwonen, aan om zich hiervoor vooraf aan te melden via http://b2bdeliemers.nl/aanmelden-programma.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.