Anja Middelkoop is de gelukkige prijswinnares van de actie ’’Olifantenweken in de Wereldwinkel”,  een initiatief van de gezamenlijke Wereldwinkels in de regio Veluwezoom, waar Doesburg onder valt. De prijs omvat een uitgebreid arrangement voor twee volwassenen en twee kinderen bij Burgers’  Zoo.  Als enthousiast liefhebster van olifanten was zij een van de bijna 190 klanten die in de afgelopen weken  een olifantgerelateerd Fair Trade product kocht en daarmee kans  maakte op de prijs. Dierenarts mevrouw Zonderland uit Leuvenheim trok op 10 maart het winnende lot uit de bus.

 

Anja Middelkoop is als leerkracht verbonden aan de Koningin Emmaschool te Dieren. Dankzij het winnen van de prijs krijgt zij, tezamen met haar echtgenoot en de beide zonen, een uitgebreide rondleiding in Burgers’ Zoo. Dat bij die gelegenheid de olifanten meer dan de normale aandacht krijgen ligt voor de hand. Anja Middelkoop is een fervent verzamelaarster van olifantjes in alle vormen en maten.

 

De heer Cor van den Bergh, bestuurslid van Wereldwinkel Doesburg, overhandigde haar op zaterdag 15 maart de prijs in de vorm van tegoedbonnen. Dat gebeurde tijdens een gezellige bijeenkomst in de Wereldwinkel van Rheden,. onder aanwezigheid van een aantal Wereldwinkelmedewerkers uit de regio.

photo-165