Stadspartij Doesburg: ‘Prachtig om de grootste te zijn’

Lijsttrekker David van Sommeren van de Stadspartij Doesburg is zeer tevreden met de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen. ‘Ten opzichte van vier jaar geleden hebben we dik tweehonderd stemmen gekregen. Het prachtig om de grootste partij van Doesburg te zijn’.

 

Van Sommeren laat daags na de zege dik tevreden te zijn. ‘Het is alleen jammer dat we de groei van het aantal stemmen net niet hebben kunnen omzetten in een extra zetel. Maar wij zijn zeer tevreden en zullen nu het voortouw nemen tijdens de onderhandelingen’, aldus Van Sommeren.

 

De Stadspartij laat weten niemand uit te sluiten en graag met iedereen het gesprek aan te willen gaan. ‘We gaan vol aan de bak en met alle partijen in gesprek. Daarbij is het niet helemaal uitgesloten dat de huidige coalitie doorgaat. Maar we kijken ook naar andere smaken. Maar voor een beetje draagvlak kom je gezien de huidige zetelverdeling al snel bij vier partijen uit’, aldus Van Sommeren.

 

Voor De Stadspartij krijgt de zege extra cachet. Van Sommeren: ‘We zijn pas acht jaar bezig en nu de grootste. Dat hadden we nooit gedacht toen we begonnen. Ik ben dik tevreden en we zullen de komende tijd veel gesprekken voeren’.

 

 

1 reactie

  1. henk beijen

    Via deze weg wil ik alle burgers die gekozen hebben voor Stadspartij Doesburg bedanken. Het voelt goed dat bijna een kwart van de stemmers vertrouwen in ons hebben en naar mijn idee is dat van essentieel belang. Ik heb de intentie de komende 4 jaar intensief contact te zoeken met de doesburgers om nog beter in te kunnen spelen op wat er leeft.
    Nogmaals hartelijk dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑