Anja van Veenendaal is op zoek naar een medevennoot die met haar een natuurvoedingswinkel wil starten in Doesburg. Een pand heeft ze al. Nu nog een compagnon.

‘Ik heb zelf in een natuurvoedingswinkel en in een natuurdrogisterij gewerkt. Ik heb een passie voor gezonde voeding en ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Ik vind het mooi als ik mensen kan stimuleren over te stappen op gezonde biologische voeding. Als de winkel eenmaal loopt, hoop ik dat mensen die nu nog niet biologisch kopen ook geïnteresseerd raken en klant worden’, aldus Anja van Veenendaal, die haar winkel wil gaan vestigen in het pand van Herman Geereking aan de Kerkstraat, waarin Zeeman heeft gezeten.

Ze zegt al een pand te hebben en is nu op zoek naar een compagnon. ‘Iemand die het leuk vindt om te ondernemen en die een mogelijkheid heeft tot het inbrengen van kapitaal dat nodig is voor de investering. Het liefst iemand die in de buurt van Doesburg woont en de nodige ervaring heeft in een natuurvoedingswinkel. Zodra ik iemand gevonden heb waarmee het klikt, kunnen we direct aan de slag. Het is de bedoeling dat de winkel zo snel mogelijk van start kan gaan.’

Volgens Van Veenendaal is een natuurvoedingswinkel in Doesburg kansrijk. “Door biologische en biologisch-dynamische producten te kopen, stimuleren we een manier van landbouw die mens-, dier-  en milieuvriendelijk is. Het draagt bij aan eerlijke handel van boer tot consument. En bovendien smaken deze producten ook nog veel lekkerder’.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Anja via anjaindetuin@gmail.com.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg