Anita Raaymakers en Bianca Hendriks stoppen met Leuke Meuk! in Doesburg. Ze zijn in gesprek met opvolgers om het kledingconcept in de Ooipoortstraat voort te zetten. Tot die tijd is er sprake van een opheffingsverkoop.

 

Op de winkelruit staat sinds kort heel groot ‘opheffingsverkoop’. Reden is dat de dames het aflopende huurcontract per 31 januari niet hebben verlengd. ‘Om dit concept meer rendabel te maken, moeten wij 5 tot 6 dagen in de week open. Met opgroeiende kinderen is het lastig om dergelijke winkeluren te draaien. Daarom hebben wij besloten om te stoppen met het kledingconcept’, aldus de dames van Leuke Meuk!

 

Anita en Bianca geven aan momenteel in gesprek te zijn met eventuele opvolgers. Daarover hopen ze op korte termijn duidelijkheid te kunnen verschaffen. Voorlopig prijkt er op de winkelruit nog levensgroot het bord ‘opheffingsverkoop’.

 

Leuke Meuk! startte in 2011 in de Meipoortstraat. Vrij kort daarna verhuisde de winkel naar de Ooipoortstraat, tegenover supermarkt Coop. Bijzonder aan het concept is dat consumenten zelf kleding kunnen inbrengen die dan in de winkel wordt verkocht. De inbrengers delen mee in de opbrengst van de verkoop.