Only for Men houdt eerste ‘De Smaak van Doesburg’

De nieuwe superstore ‘Mensperience’ van de Nederlandse herenmodeketen Only for Men zal voor het eerst ‘De Smaak van Doesburg’ gaan organiseren. Het gaat om een inspirerend event in en rond de winkel, dat het hele weekend van 27 en 28 april zal duren. Bovendien organiseert Only for Men in samenwerking met de Oranjevereniging Doesburg op maandag 29 april een kleedjesmarkt voor de jeugd.

 

De Smaak van Doesburg sluit volgens Only for Men perfect aan bij de kerngedachte van Mensperience: een totaalbeleving voor de moderne man. Maar het evenement is uiteraard gericht op de hele familie, dus iedereen is van harte welkom, van jong tot oud.

 

27 en 28 april: de Smaak van Doesburg
Twee dagen lang staat Mensperience in het teken van ‘De Smaak van Doesburg’: zaterdag 27 april van 09.30-18.00 uur en zondag 28 april van 11.00-17.00 uur. In de winkel en in speciale tenten op het buitenterrein zijn vele shows en activiteiten gepland. Er gebeurt teveel om op te noemen, maar een paar echte ‘highlights’ zijn:

  • een culinair festijn, met vele smakelijke verrassingen vanuit de Doesburgse regio
  • een exclusieve modeshow in samenwerking met MOOI ben jij, de lifestyle dameswinkel van Doesburg, waarbij via diverse modeflitsen de laatste trends voor dames en heren worden getoond
  • een heerlijke wijn- en bierproeverij
  • Hillenaar Optiek met brillen van D&G, Armani, Boss e.a. voor slechts 50 euro
  • de Metamorfose, waarbij vijf mannen uit de regio een gratis make-over krijgen aangeboden

 

Tientallen deelnemers uit de Doesburgse regio
Vele bedrijven uit de Doesburgse regio nemen actief deel aan ‘De Smaak van Doesburg’. Bekende namen zijn onder meer: Hillenaar Optiek, MOOI ben jij, Brouwerij Rodenburg, Hotel Doesburg aan de IJssel, Eet- en drinkgelegenheid De Bonte Hond, Wijnhandel Appeldoorn, Landgoed Avegoor hotel,  modern art, Wijnboerderij ’t Heekenbroek, IJsboerderij ‘De Steenoven’, Fieret’s visspeciaalzaak, Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek, Keurslagerij ‘De Worstepinne’, The Green Room, LekkerszenZo, Primera Doesburg (Agio Sigaren), Perfecto! caffé originale, De Waag, Bennie’s Barber Shop, Brasserie Het Zesde Zintuig, Bertram & Brood Doesburg en Kiek Sushi.

 

Maandag 29 april: kleedjesmarkt voor de kids
Op maandag 29 april van 10.00 tot 18.00 uur organiseert Only for Men in samenwerking met de Oranjevereniging Doesburg een kleedjesmarkt voor de Doesburgse jeugd van groep 3 tot 8. Aanmelden kan op 24 april tussen 14.00-16.00 uur bij Only for Men aan de Barend Ubbinkweg 9 te Doesburg. Voor vragen kunt u ook mailen naar events@onlyformen.nl.

Smaak van Doesburg

 

1 reactie

  1. Wil van Dooren

    goed zo only for men, zet doesburg maar weer even op de kaart en blijf dit soort dingen organiseren………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑