Only for Men in Doesburg heeft in korte tijd twee lokale sportvereniging ondersteund door middel van sponsoring. Zo werden de dames van volleybalvereniging The Phantoms 1 in het nieuw gestoken en hangt er sinds kort tijdens thuiswedstrijden van waterpoloteam SG DWV-De Spreng een reclamebord in zwembad Den Helder in Doesburg.

 

Het eerste damesteam van The Phantoms is blij met de nieuwe shirt en dankt Only for Men voor de ondersteuning. De sponsorafspraak geldt voor een periode van twee jaar.

 

SG DWV-De Spreng heeft een nieuwe vorm van sponsoring geintroduceerd. Het gaat om een reclamebord welke bij elke thuiswedstrijd in zwembad Den Helder wordt opgehangen. Only for Men is het eerste bedrijf dat gebruikt maakt van deze nieuwe manier van sponsoring in het Doesburgse zwembad.

 

‘Nieuwe dingen zoals deze passen goed bij ons, uiteindelijk hebben we dit met onze winkel in de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg ook gedaan. En als je erin geloofd moet je het doen, kom maar kijken’, aldus Frank Corbeek van Only for Men in Doesburg.

 

DWV

 

 

 

 

 

 

 

The Phantoms

 

Thieme Smeenk (rechts) van Only for Men met voorzitter Andre Vreman van DWV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Corbeek van Only for Men te midden van de dames van The Phantoms 1.