Woensdag 2 september gaat het zesde Open Coffee Doesburg seizoen van start. Vanaf 8.30 uur zijn de deuren van Gasthuis du Soleil in het centrum van Doesburg weer open voor ondernemers en ondernemende mensen om te netwerken.

 

OpenCoffee Doesburg is een maandelijkse informele ontmoetingsplaats voor ondernemers en ondernemende werknemers uit Doesburg en omgeving om ervaringen en ideeën te delen, het netwerk te vergroten en onder het genot van een kop koffie de (lokale) ondernemerszin te vergroten.

 

In de ruim 5 jaar dat OpenCoffeeDoesburg wordt gehouden weten steeds meer dan 50 ondernemers de weg te vinden naar het Gasthuis du Soleil en heeft het bij vele ondernemers een vaste plek in de agenda verworven.

 

OpenCoffeeDoesburg vindt steeds de 1-e woensdag van de maand plaats van 8.30 u tot 10.30 u bij het Gasthuis du Soleil, gelegen aan de Gasthuisstraat 8 te Doesburg. De toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de organisatie en is mogelijk via www.opencoffeedoesburg.nl

open coffee