Met ingang van het nieuwe schooljaar biedt gemeente Doesburg alle sportverenigingen en culturele aanbieders de kans op unieke wijze – en geheel gratis – zichzelf te promoten.  Daarbij krijgen alle basisschoolleerlingen uit Doesburg de mogelijkheid op laagdrempelige wijze kennis te maken met de mogelijkheden van sport & cultuur binnen de gemeente, zonder direct lid te worden.

 

Sportverenigingen en culturele aanbieders bieden digitaal een activiteit aan via www.actiefindoesburg.nl en deze wordt gepromoot in het kleurrijke Sjorsboekje. Kinderen krijgen dit boekje mee naar huis en schrijven zich vervolgens digitaal in op hun favoriete activiteiten. Vaak gratis kunnen zij een kijkje in de keuken nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

 

Dat Doesburg nog lang niet klaar is met sport & cultuur blijkt uit de stijgende lijn van inschrijvingen door de kinderen. Vanaf het eerste jaar dat Sjors actief is in de gemeente, vloeien er ieder jaar meer inschrijvingen.

 

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf aan op www.actiefindoesburg.nl en doe dit voor 5 september 2015, zodat uw pagina in het boekje meegenomen wordt. Uw aanbod met verenigingsinformatie komt in een wervend boekwerk terecht en deze bewaargids wordt eind september 2015 op alle basisscholen in gemeente Doesburg verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie, aldus Ward Terpstra.

 

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of heeft u vragen over Sjors Sportief/Creatief? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@wardsportprojecten.nl voor Sjors Sportief en naar s.nijhof@cambion.nl voor Sjors Creatief.

Sjors Creatief