Er komt een speciale editie van Open Coffee Doesburg. Op woensdag 16 juni is er voor het eerst een uitgebreid bbq-buffet voor ondernemers in en rondom Doesburg. Het gaat om een extra editie naast de reguliere Open Coffee bijeenkomsten een maal per maand.


De organisatie van Open Coffee laat bij monde van Casper Bakker en Jan Strating op LinkedIn weten dat er op 16 juni een ‘special’ is. Dan start vanaf 17.00 uur een vier uur durend bbq-buffet bij Gasthuis du Soleil.


De Open Coffee Doesburg bbq wordt gehouden zodat ondernemers langer met elkaar kunnen spreken in een informele sfeer. Tevens is het een rustpunt tijdens de gekte rond het WK Voetbal. Verder is het voor ondernemers gewoon een kwestie van lekker genieten en relaxen met dagverse bbq-producten. Zo is er onder andere aandacht voor visbereiding op Japanse wijze en worden gerechten bereid op de nieuwe ‘Big Green Egg’ van Gasthuis du Soleil.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is in tegenstelling tot de reguliere maandelijkse bijeenkomsten verplicht. Dat kan via de website www.opencoffeedoesburg.nl. De kosten bedragen 37,50 euro per persoon inclusief btw en exclusief drankjes. Mochten er onverhoopt minder dan 25 deelnemers zijn, dan gaat de Open Coffee BBQ niet door.


De eerst volgende reguliere Open Coffee is op woensdagochtend 2 juni en start vanaf 08.30 uur.