Donderdag 20 november om 20.00 uur zal tijdens het eerste politiek café Doesburg voor jongeren onder andere gesproken worden over het openbaar vervoer in Doesburg. Een veel gehoorde frustratie onder jongeren is een matige verbinding, vooral in het weekend, met bijvoorbeeld Arnhem. Dit en meer tijdens de eerste avond door en voor jong Doesburg georganiseerd door het CDA die plaatsvindt in het Arsenaal.

 

Dit is de uitgelezen mogelijkheid voor de Doesburgse jeugd (leeftijd 18 – 35) zich uit te spreken over lokale actuele politiek. Er zal er in een luchtige setting gesproken worden over actuele stellingen zoals het openbaar vervoer maar ook een nieuw project voor jongere werklozen. Er is koffie en thee voor de bezoekers waarna vervolgens de bar open gaat en men zelf drinken kan bestellen tijdens het tweede deel van de avond: een pub-quiz met als thema Doesburg.

 

Het zal en luchtige avond worden waar alles mag en niets moet. Doelstelling is een platform te creëren waar jongeren simpelweg hun ei kwijt kunnen over de zaken die hun aangaan en hun bezighouden in en om Doesburg.

poster PJCD