Opheffingsuitverkoop bij Elissen Verf & Wand in Doesburg

Elissen Verf & Wand houdt een opheffingsuitverkoop. Het verfbedrijf houdt het na 55 jaar voor gezien. Momenteel zijn er tal van aanbiedingen.

Eigenaar Wil Elissen is 68 jaar en nam de zaak op 28-jarige leeftijd over van zijn ouders, die toen het bedrijf al 15 jaar runden. ‘Ik heb de leeftijd om te stoppen. Het pand, 180 vierkante meter groot, gaan we verhuren of verkopen’, aldus Wil Elissen.

Tijdens de opheffingsverkoop stunt Elissen met aanbiedingen. Zo is Flexa van 750 ml te verkrijgen voor 12,45 euro in plaats van de normale prijs van 24,85 euro. Structuur muurverf van Histor wordt aangeboden voor 21,95 per 2,5 liter. Normaal kost dit 27,95 euro.

Wil Elissen verwacht ergens in april of mei uitverkocht te zijn en de deur dan definitief te sluiten. Elissen Verf & Wand is gevestigd in de Ooipoortstraat 48.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

2 reacties

  1. Theo Houkes

    jammer alweer een winkel weg in de ( toeristenstad ) maar arie veel geluk nog met je vrije tijd geniet ervan

  2. Ingrid Vetkamp

    Wat een fijne winkel moeten we gaan missen. Tóp service en aardige mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑