Ook komende zomer zal de pendelboot Eureka onze stad weer aandoen. Doesburg is namelijk een van de halteplaatsen op het traject van Arnhem naar Zutphen. Passagiers kunnen onder andere hun fiets meenemen aan boord.

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT-KAN) maakt bekend dat voor het vierde achtereenvolgende jaar toeristische pendelboten vaartochten maken over de IJssel, Rijn, Waal en het Pannerdensch Kanaal. Van 12 juli tot en met 30 augustus zijn er op vier trajecten vaartochten.

Een van die trajecten is van Arnhem naar Zutphen. Hier gaat de pendelboot Eureka varen. Naast Doesburg is ook Dieren een van de halteplaatsen. Doordat passagiers hun fiets mee aan boord kunnen nemen, zijn er wederom interessante combinaties te maken met bijzondere fietstochten langs de rivieren, meldt RBT-KAN.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.