DWV Doesburg houdt op 13 februari een potgrondactie. Leden van DWV Doesburg komen op deze datum bij u aan huis om bestellingen op te nemen. De bestelling wordt thuis bezorgd en afgerekend op 5 maart.

Met de opbrengst zullen weer allerlei activiteiten op touw worden gezet voor de Doesburgse jeugd, of extra investeringen worden gedaan. Bijvoorbeeld aanschaf van nieuwe lijnen in het bad of nieuwe waterpolocaps voor de jeugd.

De potgrond wordt geleverd door een bekend merk, dus kwaliteit is verzekerd. DWV Doesburg biedt potgrond aan in zakken van 20 en 40 liter. Zakken 20 liter kosten 2,80 euro en 3 voor 7.5o euro. Een zak van 40 liter is 4,80  euro en 3 voor 13,50 euro.

Mocht u op 13 februari niet thuis zijn maar wel graag potgrond willen bestellen, dan kunt u uw bestelling mailen naar dwvpotgrondactie@gmail.com. Er is op de dag van levering een beperkte losse verkoop maar op is op.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.