Oproep: Restaurant De Liefde zoekt favoriete liefdesgerechten

Restaurant De Liefde bestaat 5 jaar. Speciaal voor de lezers van DoesburgDirect.nl houdt het restaurant een bijzondere actie. Eigenaresse Margreet Deen legt uit wat de actie inhoudt.

Zondagmiddag werd Doesburg opgevrolijkt met de echte All-you-need-is-love-caravan. De van tv bekende caravan was blikvanger bij het jubileumfeest van restaurant De Liefde. Genodigden en belangstellenden konden in de caravan luisteren naar een videoboodschap.

 

Daarin werden de caravanbezoekers opgeroepen om hun favoriete gerecht aan te geven dat ze associeren met liefde. Denk aan dat smaakvolle dessert dat je samen met je geliefde van een bord hebt gegeten. Of dat geweldige gerecht tijdens de eerste ontmoeting. Of gewoon heerlijk koekje in hartjesvorm.

 

Op een kaart kon worden aangegeven wat het favoriete liefdesgerecht was. Uit de inzendingen worden winnaars getrokken.

 

Lezers van DoesburgDirect.nl krijgen de mogelijkheid om ook hun favoriete liefdesgerecht aan te geven zoals hierboven omschreven. Dat kan rechtstreeks gemaild worden naar info@restaurantliefde.nl. Inzenden kan nog tot en met zondag 3 mei. Wie weet komt jouw favoriete liefdesgerecht op de kaart van restaurant De Liefde.

1 reactie

  1. Richard Kok

    Voor wie het gemist heeft: gelukkig hebben we de foto’s nog -> http://goo.gl/BWLVvX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑