Oproep: wie maakt headerfoto van DoesburgDirect.nl?

DoesburgDirect.nl is op zoek naar een geschikte foto voor de header van de vernieuwde site. Het roept fotografen op om hun beste sfeerfoto van Doesburg te mailen naar de redactie. De beste foto wordt gebruikt als header en komt prominent te staan op www.doesburgdirect.nl. Sinds deze week is de vernieuwde website van DoesburgDirect.nl live. De hoofdredactie is  momenteel bezig met het aanscherpen van de site en een onderdeel daarvan is een betere openingsfoto te vinden. Deze zogeheten header is sterk sfeerbepalend voor de website.

 

Fotografen – amateurs en professionals – worden opgeroepen hun beste foto van Doesburg te mailen. Het gaat om foto’s waaruit de typische sfeer van Doesburg naar voren komt, eventueel aangepast aan de tijd van het jaar.

 

Het moet een liggende foto zijn. De fotograaf die de beste foto aanlevert, wordt met naam genoemd op de homepage van DoesburgDirect.nl. De foto kan worden gemaild naar dit mailadres.

header

3 reacties

  1. Marijke Schellekens

    Veel rustgevende om te lezen en ook (nog) meer van deze tijd, je nieuwe website Richard! Maar inderdaad, de foto is ook aan vernieuwing toe. Deze past er gewoon niet meer bij. Veel succes met het vervolmaken van het geheel.

  2. Richard Kok

    De eerste foto’s zijn binnen. Gezien het groot aantal fotografen in Doesburg verwacht in nog het een en ander. Ook niet professionele fotografen maken kans. Dus kom maar op met die mooie sfeerplaten!

  3. Richard Kok

    De beste headerfoto is afkomstig van Peter Bakker. De foto’s staat inmiddels online. Iedereen bedankt voor de inzendingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑