Xycleservice in Doesburg houdt op zaterdag 8 en zondag 9 maart weer de jaarlijkse opstapdagen voor elektrische fietsen. Mensen die meer willen weten over elektrische fietsen of een proefritje willen maken, kunnen op 8 en 9 maart de gehele dag terecht bij Xycleservice op het industrieterrein op Beinum.

 

Tijdens dit weekend heeft de bezoeker keuze uit wel 20 verschillende elektrische fietsen van de diverse merken zoals Gazelle, Giant, Batavus, Mulicycle MC en Fylla die in de winkel Xycleservice worden aangeboden.

 

‘U kunt bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen zoals Gazelle, die met een rijk uitgeruste stand, inclusief medewerker, de modellen zal presenteren. Tevens kunt u als eerste de nieuwe Giant Prime E met Yamaha middenmotor bewonderen en uitproberen. Nieuw in het assortiment is Batavus, die met bijna alle modellen waaronder de Bosch middenmotor, aanwezig zal zijn. Maar ook het “handmade” MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo inclusief accu, mag niet ontbreken en is ruim vertegenwoordigd. Ook staat er een elektrische mountainbike klaar om een proefrit mee te maken’, aldus Camiel Banda van Xycleservice.

 

De opstapdagen op 8 en 9 maart zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie, Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl

Xycleservice