Wil Verlaan nieuwe voorzitter ZON Doesburg

Wil Verlaan is de nieuwe voorzitter van ZON Doesburg. Verlaan volgt Robbert Karreman op, die na vierenhalf jaar de voorzittershamer van het Doesburgse ondernemersnetwerk doorgeeft.

 

Karremans maakte de voorzitterswijziging deze week bekend tijdens de maandelijkse bijeenkomst van ZON Doesburg, die ditmaal plaatsvond bij Caldo e Freddo en waarbij SOOSiaal en DoesburgDirect.nl een presentatie gaven over hun activiteiten.

 

Het mooie van ZON is volgens de kersverse voorzitter Verlaan dat het twee sporen bewandelt. ‘We dragen allemaal bij aan de goede-doelen-pot en subsidiëren zo projecten die Doesburgs zijn, sociaal en verbinden tussen groepen inwoners. Zo zijn we altijd actief bij Helpportrait, subsidieerden eerder al muziekvoorstellingen voor kinderen bij Podium Acanthus, training van voetbalcoaches bij SC Doesburg en veilige fakkels voor de 4 mei dodenherdenking. We dragen ook bij door handen aan de ploeg: zoals bij 777 waar we actief een bijdrage leveren met organiseren en uitvoeren’, aldus Verlaan.

 

Verlaan vervolgt: ‘Het andere spoor is dat we allemaal ondernemers zijn, elkaar stimuleren, op ideeën brengen en waar mogelijk opdrachten signaleren en delen. Het ligt dichtbij hoe ik in het leven sta: hard werken, genieten van de wereld om je heen en je verantwoordelijkheid nemen voor de gemeenschap. Ik word heel vrolijk van organisaties als ZON, een leuke groep mensen met aanstekelijke energie. Het is fijn daar enige tijd een bijdrage  als bestuurder te kunnen leveren. Ik ga de komende tijd proberen ZON wat meer bekendheid te geven in de stad en verbinding zoeken met andere ondernemersorganisaties als DOV, Rotary en SID’.

 

Wil Verlaan is eigenaresse van Raad & Respons, een bedrijf gespecialiseerd in het analyseren, signaleren en oplossingen vinden bij wetten die door ‘Den Haag’ worden opgesteld. Daarnaast is ze lokaal vooral bekend als lijsttrekker van D66 bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

 

2 reacties

  1. Frans.van der Krul

    Wil,
    Veel sterkte met je nieuwe voorzitterschap!
    Wil wil wel!

  2. Kees van Immerzeel

    Wil gefeliciteerd en ook ZON Doesburg gefeliciteerd met een inspirerende voorzitter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑