De Wetelaar in Doesburg komt met glazenhuis-actie

OR leden van ODBS De Wetelaar gaan in hun “glazenhuis”. Van 15 tot en met 18 december zullen OR leden zich laten opsluiten. 1 OR-Lid zal de volledige periode van ongeveer 82 uur in het huis verblijven. Zij wordt afwisselend bijgestaan door overige OR leden, deze zullen shifts draaien van 24 uur. De OR leden zijn de gehele periode solidair met de 3 fm dj’s, die vanaf de 18e hun glazenhuis in Haarlem gaan betreden. Ze zullen dus niet eten maar ook leven op de beruchte sapjes.

 

Het glazenhuis komt op het schoolplein bij de hoofdingang. Er zullen in die 4 dagen veel activiteiten in en om het huis plaatsvinden voor alle Doesburgers dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Serious Request doel van dit jaar. De exacte agenda met alle activiteiten zal later naar buiten worden gebracht. De actie staat bij 3 fm geregistreerd.

 

Inmiddels is er een speciale website voor dit initiatief gelanceerd. Via www.glazenhuisdoesburg.nl kunnen belangstellenden een donatie plaatsen. Op dit moment staat de teller op 35 euro. Het streefbedrag is 3.000 euro. Tijdens de ‘glazenhuisdagen’ in december zal Hanzestadradio voor de muziek zorgen, waarbij plaatjes aangevraagd kunnen worden.

 

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Or leden Wetelaar

1 reactie

  1. Frans Schilderman

    Succes

    Gr. Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑