Organisatie Expeditie Doesburg777 tevreden over eerste week

De eerste week Expeditie Doesburg777 zit er op. Ook de voorstellingen in de tweede week zijn inmiddels uitverkocht. In totaal brengt de Expeditie in twee weken twee keer 777 Doesburgers in beweging.

 

Het publiek van de drie Routes is tot nu toe zeer enthousiast, zo laat de organisatie weten. Ook de spelers zijn de eerste week goed door gekomen.

 

Op de website www.d777.nl zijn naast de verslagen van de repetities en de voorbereidingen nu ook de eerste impressies van de voorstellingen, compleet met honderden foto’s en reportages van DoesburgTV te vinden. De verzameling impressies en verslagen zal de komende weken nog worden aangevuld.

 

 

2 reacties

  1. Greta Visser

    Gelukkig hebben de foto`s wel wat met Doesburg te maken….

  2. Mieke Wijnakker

    Zulke goede reacties ontvangen van mensen die een route hebben gevolgd. Reacties als: “ik wist niet dat Doesburg zo mooi was” (iemand die haar jeugd hier heeft doorgebracht), ” ontroerend”, “het was geweldig gisteravond, dank je wel aan allen die hebben mee gedaan”, “Kan dit volgend jaar herhaald worden”, “hier word ik helemaal blij van, zulke mooie voorstellingen gezien, op zulke bijzondere plekken”, “wat een talent in Doesburg”, zo leuk dat jong en oud mee doet”.

    Doesburgse vereniging en partukulieren laten zien wat ze in hum mars hebben, hoe ze u kunnen entertainen, waar ze een lange tijd aan gewerkt hebben, onder leiding van professionals.

    Beste G. Visser, het filmpje wat hierboven geplaatst is, daar staan toch echt doesburgse mensen op. Misschien kent u dat ene meisje niet die als bijbaantje achter de kassa zit bij een bekende supermarkt, of die mevrouw achteraan in het koor, maar daarom komen ze nog wel uit Doesburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑