Op 7 december wordt in het centrum van Doesburg weer de traditionele kerstmarkt gehouden. Ook wordt er in De Linie 4 het project “Helpportrait” gehouden. Plusbus Doesburg gaat deze dag een belangrijke rol spelen om bezoekers te vervoeren naar zowel de kerstmarkt als Helpportrait.

 

Helpportrait is een wereldwijd evenement, waarbij ouderen en hulpbehoevenden een gratis fotoportret kunnen laten maken. Daarbij is er ook gelegenheid om een gratis kopje koffie te drinken en gezellig even een praatje te maken.

 

De Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en Omstreken –of te wel de Plusbus- ondersteunt graag deze beide evenementen en biedt daarom aan genoemde doelgroepen, die in de gemeente Doesburg wonen, gratis vervoer aan naar de kerstmarkt en De Linie. Het gratis vervoer is van 10.00 uur tot 17.00 uur. De halteplaats bij de kerstmarkt is de hoek van de Boekholtstraat en de Kerkstraat.

 

Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 11.30 uur bellen met het kantoor van de Plusbus. Het telefoonnummer is 06 41917757. Bij wijze van uitzondering is de Plusbus op 7 december van 09.00 uur tot en met 16.00 uur ook telefonisch bereikbaar, uitsluitend voor ophalen en wegbrengen naar de kerstmarkt en De Linie.