PlusFit in Doesburg heeft zich aangesloten bij Fit!vak, de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Het Doesburgse bedrijf heeft de keuring prima doorstaan en is nu gecertificeerd.

 

‘De klant die sport bij een Fit!vak centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen. Fit!vak dient voor ons als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Fit!vak lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Wij hopen mede hierdoor onze kwaliteit te kunnen blijven verbeteren’, aldus Joey Pelkman van PlusFit Doesburg.

 

PlusFit is een fitness- en fysiotherapeutisch centrum aan de rand van het centrum van Doesburg. Het is een kleinschalig en gezellig sportcentrum met geavanceerde apparatuur. Daarnaast is het ook een fysiotherapiepraktijk. Binnen PlusFit worden verschillende onderdelen aangeboden zoals personal training, voedingsconsulten, pilates en afvalprogramma`s. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling.