PlusFit in Doesburg komt met een uitgebreid programma om te leren op gewicht te komen en te blijven. Dit door de juiste voeding en de juiste hoeveelheid bewegen. Het programma heet ‘Gewicht op Maat’ en start 9 oktober.

 

‘Hoe vaak hoor je niet ik ben in een bepaald aantal weken een bepaalde hoeveelheid kilo’s afgevallen, daarbij niet te vergeten dat men naderhand vaak door het jojo-effect weer sneller terug is op het oude gewicht of erger nog boven het oude gewicht uitkomt, nog afgezien van het feit dat deze manier van afvallen erg ongezond kan zijn’, aldus Joey Pelkman van PlusFit in Doesburg.

 

Gewicht op Maar is een door PlusFit ontwikkelde cursus van 14 weken waarbij alle noodzakelijke middelen ter ondersteuning worden ingezet. Het doel is om te leren op gewicht te komen en te blijven door voeding en bewegen.

 

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

* Start Workshop voeding en beweging

* Elke week een groepsbijeenkomst voeding

* Twee wekelijks een persoonlijk voedingsconsult

* 14 weken participeren in een trainingsprogramma o.l.v. een lifestylecoach/ personal trainer.

* Deelnemermap met testgegevens en vragenlijsten. Testen op het gebied van Cholesterol – Bloeddruk – BMI – Vetpercentage – HRV/CSI stress test dmv Cardioscan.

* Evaluatie doelstellingen

 

De kosten van de cursus bedragen 15 euro per week de cursus start op 9 oktober.

 

Pelkwijk: ‘Door middel van begeleiding en coaching op het gebied van voeding, bewegen en bewustwording bent u onder begeleiding van een gewichtsconsulent/lifestylcoach. Het programma omvat de juiste expertise om u op een persoonlijke, sociale en doeltreffende wijze af te laten vallen en uw gewicht te laten behouden’.