Politiek unaniem voor kunstgrassubsidie Sportclub Doesburg

Sportclub Doesburg krijgt wat het wenst: een kunstgrasveld. Donderdagavond stemde de Gemeenteraad van Doesburg unaniem in met het raadsvoorstel om het sportpark van Sportclub Doesburg te voorzien van een kunstgrasveld.

Daarmee gaat een grote wens van Sportclub Doesburg in vervulling en kan het waarschijnlijk al bij de start van het nieuwe voetbalseizoen voetballen op een fonkelnieuw kunstgrasveld.

Donderdagavond waren alle politieke partijen het eens om 489.000 euro toe te zeggen voor het opknappen van het sportcomplex Oranjesingel. Ook partijen die afgelopen nog flink tegenstribbelde, zoals onder andere oppositiepartij SP, gingen akkoord.

De komt van een kunstgrasveld en het opknappen van de accommodatie wordt gezien als een flinke injectie voor de lokale voetbalclub. Sportclub Doesburg komt uit in de vijfde klasse en heeft 5 seniorenteams en 13 jeugdteams.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijnXycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Deze unanimiteit verbaast me hogelijk, dit gezien de houding van de SP om het om te zetten in oa een lening.

  2. Theo Houkes

    Nee frans De gemeente wil graag het sport complex op de ooi hebben heeft al eens in de krant gestaan dat ze daar een stadspark willen aanleggen dan moeten die velden weg dus kunstgras

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑