Politiek speerpunt (1): Stadspartij Doesburg

DoesburgDirect.nl vroeg de politieke partijen in Doesburg naar hun belangrijkste item voor het komend jaar. In een serie publiceren we dagelijks hun speerpunt(en) voor 2011. In volgorde van binnenkomst vandaag de speerpunten van Stadspartij Doesburg.


Piet Vree, Fractievoorzitter:


De Stadspartij Doesburg heeft veel goede voornemens, maar die kunnen niet allen tegelijk uitgevoerd worden. Als een van de belangrijkste punten voor de Stadspartij is de voortgang van het noordelijk Molenveld. Hierbij zijn zoveel problemen ontstaan die de nodige aandacht van de Stadspartij Doesburg vragen daar het direct de bewoners treft, maar ook financiele gevolgen heeft die alle aandacht vragen. Nu de geluidswal er in dit gebied ligt, zal ook het geluidsscherm zo snel mogelijk gerealiseerd moeten worden.


Ook een zeer belangrijk punt zijn de bezuinigingen die op ons af komen vanuit Den Haag. Hiermee zal op een manier omgegaan moeten worden dat het de bewoners zo weinig mogelijk treft, waarbij alle zaken ter sprake moeten komen die niet wettelijk zijn voorgeschreven dit zal een hele moeilijke klus worden.


Verder heeft de voortgang van het betoncentrale complex onze aandacht omdat het economisch gezien een belangrijk punt is in samenhang met het toerisme. Een ander punt waar we in 2011 voor gaan is natuurlijk het Project; Autoluwe singels.’

1 reactie

  1. Joost

    Wij (bewoners van de Nahuyssingel) wachten met smart op informatie over de aanleg van het geluidsscherm. Het is akelig stil bij de gemeente en op vragen wordt niet inhoudelijk gereageerd. Informeer ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑