Het Kunstlab in Doesburg, dat in het voorjaar in de binnenstad de deuren wil openen, geeft maandagavond 17 februari een presentatie. Dan worden de plannen gepresenteerd van het door de Vereniging Van Creatieven (VVC) bedachte Kunstlab.

 

De onlangs in Doesburg opgerichte Vereniging Van Creatieven (VVC) wil dit voorjaar in de binnenstad van Doesburg het Kunstlab openen. Dit is een plek waar ideeën groeien, talenten bloeien en producten en projecten tot stand kunnen komen.

 

Het Kunstlab zet haar deuren open voor iedereen die zijn creatieve talenten wil ontdekken en ontwikkelen. Er zullen workshops, exposities en presentaties plaatsvinden en er kan kunst en design gemaakt en gekocht worden. Elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en samenwerken, daar gaat het om.

 

De VVC nodigt geïnteresseerden uit om zich aan te melden om mee te denken en mee te werken aan de vormgeving van het Kunstlab. Maandagavond 17 februari wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar de gemaakte plannen worden gepresenteerd. Locatie: Derwishhuus, Heilige Geeststeeg 5, Doesburg. Inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur. De avond zal naar verwachting tot 22.00 duren.

 

Voor aanmelden en informatie kunt u een mail sturen naar: kunstlabdoesburg@gmail.com of bellen met Elma van Kruijssen (secretaris VVC): 0313-472222 / 06-13944604.

Kunstlab