Prijswinnaar fotowedstrijd geniet bij restaurant De Liefde

Fred van Daalen won eind vorig jaar de fotowedstrijd van DoesburgDirect.nl. Als hoofdprijs voor hij een culinaire avond bij restaurant De Liefde in het centrum van Doesburg. Onlangs maakte hij gebruik van de door De Liefde aangeboden prijs door samen met zijn vrouw te genieten van lekker eten en drinken. Voor DoesburgDirect.nl doet hij verslag van een gezellig, culinair avondje in Doesburg.


Als winnaar van de fotowedstrijd met culinaire hoofdprijs van DoesburgDirect.nl in de winter van 2011 mochten mijn vrouw en ik gratis dineren in het restaurant “De Liefde” aan de Philip Gastelaarsstraat 5a te Doesburg. Dit deden we op zondag 06-05-2012 onder meer ter gelegenheid van het feit dat mijn vrouw 69 jaar oud werd.


Voor de gezelligheid namen we een paar vrienden mee. We begonnen met een amuse van de chef die verrukkelijk was en stortten ons daarna op de voorgerechten met exotische namen als “ Selene ’s affectie” en “Hartstocht”. Na een uurtje begonnen we aan het hoofdgerecht. Ook hier prachtige benamingen als “Vrijerij”, een visgerecht en “Mi Amore”, ossehaas met kruidenkorst en een saus van rode wijn.


De gerechten hadden een overheerlijke smaak en waren goed in balans. Als dessert kozen de meesten van ons, ter afkoeling, voor “Verleidelijke zoetigheid”, pinda ijs met warme witte chocoladesaus en heerlijke slagroom. Het dessert was verrukkelijk en na een drietal uurtjes aangenaam verpozen in een prachtige ambiance gingen wij zeer tevreden naar huis.


Fred van Daalen

1 reactie

 1. W van Turenhout

  De ontvangst was geweldig
  Het interieur was zeer gezelllig en smaakvol.
  De kennis van de sommelier was geweldig, vroeg wat we wilden eten en kwam voortreffelijke wijn brengen, was heel belangstellend hoe we het vonden en kon voortreffelijk zijn kennis van de wijn op ons overbrengen.
  Het eten was voortreffelijk zowel de vis als het vlees gerecht.
  Al met al een zeer gezellige avond uit,je voelt je echt een gast bij hun.
  Een aanrader voor iedereen die van lekker eten en een wijntje houd.
  Bedankt voor de zeer gezellige avond, van ons uit oud-beijerland!
  Ps kijk ook eens op iens.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑