Programma Culturele Zondag Doesburg 3 november 2013

Op zondag 3 november is het weer Culturele Zondag in Doesburg. In de oude binnenstad van Doesburg kunt u op loopafstand diverse galeries en ateliers van kunstenaars en ambachtslieden bezoeken. Daarnaast kunt u een concert bijwonen of een bezoek brengen aan museum De Roode Tooren, de Martinikerk of één van de andere deelnemers. Alle locaties zijn vrij toegankelijk om te genieten van kunst, ambacht, cultuur en muziek. De culturele Zondag Doesburg telt 31 leden die garant staan voor  een gevarieerd aanbod.

 

Zo kunt u bij Galerie Diafragma aan de Meipoortstraat 57 de expositie  “Oud Licht” bekijken. Gotische bogen en klassieke engelen. Digitaal werk in kleur van Marijke Schellekens en analoog werk in zwart-wit van Ruud Smit.

 

In galerie De Swarte Ram wordt om 16.00 uur de expositie “KUNSTKADO, geef eens kunst cadeau” geopend. Schilderijen, grafiek, keramiek, sculpturen, hoeden, shawls, sieraden en nog veel meer door 25 kunstenaars voor de prijs tussen 5 en 500 euro.  Lián Art & Gifts toont een deel van de nieuwe collectie vazen, beelden en schilderijen, verkregen tijdens haar laatste China reis.

 

In Hotel Doesburg aan de IJssel, zullen om 11.00 uur drie  onvervalste Hanze-dichters te horen zijn. Zo heeft iedere deelnemer wel iets te bieden. U bent van harte welkom in de Doesburgse binnenstad.

 

Alle deelnemers van de culturele route zijn gratis te bezoeken. Hun deuren zijn open van 12.00 – 17.00 uur. Een plattegrond is af te halen bij de VVV en bij de deelnemers. Zie ook www.culturelezondagdoesburg.nl voor een gedetailleerd overzicht van alle deelnemers.

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Web site niet te bezoeken!
    Infectie geblokkeerd
    URL: http://www.culturelezondagdoesburg.nl/
    Infectie: JS:HideMe-A [Trj]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑