Project Autoluwe Singels in Doesburg van start

De gemeente Doesburg start in februari met het Project Autoluwe Singels. Na jaren van praten wordt binnenkort werk gemaakt van het verbeteren van de singels die om het centrum van de stad lopen. In februari start de eerste fase. Het Doesburgse bedrijf Hoornstra gaat de werkzaamheden uitvoeren.


Dat laat De Stadspartij in een eerste melding weten. Deze week volgt meer informatie. Inwoners van Doesburg krijgen een publicatie in de brievenbus met uitleg van de gemeente over het plan.


Inmiddels zijn aankondigingsborden geplaatst. ‘Na jaren vergaderen, overleggen met de gemeente is het dan eindelijk zover. Het Singelproject gaat van start. Vandaag zijn de borden geplaatst’, zo staat te lezen op de website van De Stadspartij.


Het singelproject is het verbeteren van de weg en de omgeving, de riolering, stoepen en groen van de singels in Doesburg. Grofweg gaat het om de Meipoortstraat, Rooseveltsingel, Ooipoort, Doormansingel, Veerpoortwal en Koepoortsingel.

1 reactie

  1. Richard Buma

    Mooi dat het doesburgse bedrijf HoornstraInfra het werk heeft aangenomen. Ik neem toch aan ditwerk openbaar is aanbesteed eventueel aangevuld met emvi-criteria? Ik lees dat namelijk nergens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑