Projectplanning Expeditie Doesburg 777 van De Plaats nu online

De projectplanning voor Expeditie Doesburg staat nu online. Expeditie Doesburg is de titel van de serie theatervoorstellingen die Muziektheater De Plaats in september 2015 in Doesburg gaat uitvoeren in het kader van Doesburg 777. De Plaats heeft voor het project een speciale website ingericht.

 

Stichting Doesburg 777 en muziektheater De Plaats nodigen de Doesburgse amateurkunstverenigingen én andere belangstellenden van de Doesburgse kunsten uit om met elkaar kennis te maken op vrijdag 28 november 2014 in KunstLab Doesburg (Meipoortstraat 7, 6981DH Doesburg). De Plaats zal een voordracht verzorgen over haar werk en de plannen voor Expeditie Doesburg 777 toelichten. Daarna is er gelegenheid voor vragen en gesprek. Op basis van de informatie van deze avond kunnen belangstellende verenigingen zich opgeven om deel te nemen aan de Expeditie voorstelling. Het programma voor 28 november is als volgt:

 

19:30 uur inloop
20:00 uur presentatie en ruimte voor vragen
21:30 uur einde presentatie

 

Op D777.nl staat een aanmeldformulier waarop belangstellenden zich kunnen opgeven voor de bijeenkomst. Een volledige projectplanning voor Expeditie Doesburg is te vinden op de website.  Expeditie Doesburg is op Twitter te volgen op @expeditied777.

1 reactie

  1. Doesburg 777

    In dit artikel op de website van Doesburg 777: http://doesburg777.nl/originaliteit-en-vakmanschap-van-eigen-wijkbodem-7-fabels-en-een-paar-voorbeelden/ vindt u een aantal video’s met voorbeelden van werk van De Plaats in de afgelopen jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑