Reisburo Lensink en Viking Adventure Sports uit Doesburg bestaan dit jaar beiden 20 jaar. De bedrijven worden gerund door het ondernemersduo Peter Taai en Dorinde Lensink. Vanwege het jubileum worden er allerlei activiteiten ontplooid dit jaar.

 

‘Viking is begonnen in 1995 met activiteiten te organiseren in de Ardennen. Het Reisburo is gestart in de Meipoortstraat waar zij ook al weer in 20 jaar een hoop vaste klanten hebben opgebouwd’, laten Peter Taai en Dorinde Lensink weten.

 

Taai en Lensink: ‘Dit jubileum en de goede samenwerking met elkaar en met ondernemers uit Doesburg, willen we met onze klanten en mensen uit Doesburg en omgeving gaan vieren. Dit gaan wij doen door verschillende evenementen en activiteiten aan te bieden waar mensen op in kunnen schrijven’.

 

Het gaat om activiteiten en evenementen die normaal alleen door groepen geboekt kunnen worden. Een en ander wordt opgezet in samenwerking met lokale ondernemers. ‘Alleen nu met extra korting en je kan je nu gewoon los inschrijven’, aldus de ondernemers.

 

Het gaat hierbij onder andere om abseilen van de Doesburgse kerktoren, paintballen, varen, steppen en kompas en gps-cursussen. Maar ook stedentrips met door Lensink en Viking Outdoor georganiseerde activiteiten waarbij deelnemers een stad op een ludieke wijze leren kennen. De acties en evenementen worden veelal via Facebook aangekondigd.

Schermafbeelding 2015-01-05 om 11.38.32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2015-01-05 om 11.38.24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2015-01-05 om 11.38.09