Theaterstuk zoekt Doesburgse jongeren

In Doesburg wordt in mei 2015 een theatervoorstelling gegeven die wordt gebaseerd op ervaringen van jongeren en hoe ze met elkaar omgaan. De organisatie zoekt nog een paar jongeren die mee willen werken.

 

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Wil jij meewerken aan dit project in de vorm van de voorstelling ‘Anders dan Anders!’? Onder leiding van regisseur Noralie Jansen uit Nijmegen wordt er aan de voorstelling gewerkt. Er is plek voor tien jongeren uit Doesburg om aan de voorstelling mee te werken.

 

‘Vind jij het leuk om aan een voorstelling mee te doen? Dan is dit je kans. Je doet niet alleen mee als acteur of actrice, maar je mag ook meedenken over de vormgeving van het script, hoe cool is dat?! Lijkt je het leuk om hier aan mee te werken? Meld je dan aan voor de auditieronde, die plaatsvindt op maandag 19 januari om 19:00 uur bij 0313 Doesburg’, aldus Stijn Nijhof, jongerenwerker van 0313 Doesburg.

 

Aanmelden kan via info@0313doesburg.nl.

1 reactie

  1. Kim Sanders

    Mijn dochter had zich aangemeld voor de auditie. Ze is twee keer voor niets gekomen… De eerste keer kreeg ze op het tijdstip van de afgesproken tijd een mail (dus te laat!) en tweede keer helemaal geen reden waarom het niet doorging… Er werd gevraagd of ze nog meer mensen wist die graag mee zouden willen doen dus had ze zelfs vrienden meegenomen. Slechte gang van zaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑