Restaurant IJsselzicht biedt een nieuwe dienst aan. Vanaf juli kunnen inwoners van IJsselzicht en Doesburg iedere woensdag ook ’s avonds terecht voor een maaltijd.

Met deze dienst wil Restaurant IJsselstrand aan de behoefte voldoen om nog meer servicegericht te werken voor bewoners van het zorggebouw en inwoners van Doesburg.

Op woensdag 6 juli wordt met een barbecue afgetrapt met deze nieuwe dienst. Het gaat om een compleet verzorgde barbecue met vlees, salades, stokbrood, sausjes, bier, wijn, advocaat of fris. De kosten voor deze barbecue bedragen 12,50 euro per persoon. Dit is inclusief twee consumpties. De barbecue op 6 juli begint om 18.00 uur.

Restaurant IJsselzicht biedt dagelijks maaltijden aan tussen de middag. Daar komt dus nu een extra maaltijdmogelijkheid bij op de woensdagnamiddag.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.