Rob Teering per direct weg als trainer van Doesburg

Rob Teering heeft per direct zijn functie neergelegd als hoofdtrainer van Sportclub Doesburg. Teering zegt niet meer gemotiveerd te zijn om voor de groep te staan. Een slechte trainingsopkomst en slechte resultaten zijn de oorzaak van Teerings besluit.


‘Zondagavond na de nederlaag tegen laagvlieger Sint Joris heb ik besloten te vertrekken. Gisteravond is het na een gesprek met het bestuur netjes afgehandeld. We gaan goed uit elkaar’, aldus Teering.


Rob Teering was anderhalf jaar trainer van Sportclub Doesburg. In het eerste jaar degradeerde hij naar de zesde klasse. Eind vorig seizoen werd hard ingegrepen in de selectie. In augustus liet Teering DoesburgDirect.nl weten te werken aan een sportieve koerswijziging. Die was erop gericht om met plezier en een hoge trainingsopkomst de zesde klasse in te gaan.


Sportclub Doesburg staat momenteel op plaats twaalf in de zesde klasse C. Van de negen wedstrijden werden er tot dusver slechts twee gewonnen. Alleen Den Dam en Aerdt staan lager op de ranglijst.


Voorzitter Wim Egbertzen van Sportclub Doesburg laten weten het vertrek van Teering te betreuren. ‘Rob heeft hard gewerkt aan deze vereniging in opbouw. Ik heb met hem te doen. We zijn op een meer dan voortreffelijke wijze uit elkaar gegaan’.


Wie Teering gaat opvolger is nog niet bekend. Egbertzen: ‘Vanavond en morgenavond praten we hier intern over. We hebben nog geen namen van kandidaten. Het is allemaal nog zo vers’.

9 reacties

 1. lid

  de trainings opkomst was geen rede.
  Het was juist druk genoeg alleen lopen er in de selectie een aantal spelers die bij de lagere senioren hebben gespeeld en sommige andere in de selectie kunnen daar nog niet eens mee komen.
  hij had gewoon te weing materiaal

 2. ook een lid

  ROB BEDANKT VOOR JE INZET WE ZULLEN JE MISSEN

 3. fcwid4daagse

  Ralph Hartgers maakt seizoen af als hoofdtrainer van Sc.Doesburg1

 4. Richard Kok

  De redactie van DoesburgDirect.nl waardeert het dat er inhoudelijk wordt gereageerd op berichten, maar vraagt zich af waarom dit anoniem wordt gedaan. Het lijkt me geen enkel probleem om hier met eigen naam je mening te geven. Dit bevordert de kwaliteit van de inhoud, want zeg nou eerlijk; een anonieme mening is toch geen mening?

 5. fcwid4daagse

  Het was geen mening die we als FCWID4daagse geven, het was een feitje. gegroet!

 6. ook een lid

  richard, je plaats gewoon dingen die niet kloppen. er lopen gemiddeld 12 spelers op het veld tijdens de training. en liever een anonieme mening dan een niet kloppende.
  Sc.Doesburg probeert juist haar imago te verbeteren en dat lukt de afgelopen tijd juist prima.
  kijk morgen maar naar omroep gelderland 18.20 uur

 7. Richard Kok (redactie DoesburgDirect.nl)

  DoesburgDirect.nl raadpleegt de bronnen. Dat zijn in dit geval Rob Teering en Wim Egbertzen. Meer niet, minder ook niet. Verder is DoesburgDirect.nl volstrekt onafhankelijk en heeft het het beste voor met alles en iedereen in en om Doesburg, en dus uiteraard ook met de spelers van Sportclub Doesburg.

 8. ook een lid

  Richard alle complimenten voor deze site.
  Maar jammer dat er negatieve berichtgeving gebruikt moet worden.
  wij zijn trots op onze club.

 9. Nico

  Ik heb ook bericht gelezen over nieuwe damesvoetbal en tv voor omroep gelderland. Volgens mij is doesburg direct heel neutraal. Als Doesburg kampioen word gaan ze er vast ook over schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑